Restaurantavond

Menu 27 Oktober

 

 

Gans

Ganzenlever gebakken – Witloof – Oude port

 ~

 °°Tong

Filet – Prei – Mosselen – Kerrie  

 ~

 Haas

Filet – Draadjesvlees – Appel – Knolselder

 ~

 Dessert

Vanille – Chocolade – Licht geslagen room

 

Haas kan vervangen worden door hert ( gelieve te melden bij reservatie )

 

   Drie- gangenmenu   : € 42          Aangepaste wijnen € 20

°°Vier- gangenmenu   : € 55           Aangepaste wijnen € 25

Menu 10 November

Rog

Nicolas aardappel – Kappers – Blanke boter

 ~

 °°Fazant

Filet – Savooi – Boschampignons – Soepje

 ~

 Ree

Filet – Witloof – Pastinaak – Knoldelder

 ~

 Dessert

Verse vijg – Rode wijn – Karnemelk-ijs

  

   Drie- gangenmenu   : € 42          Aangepaste wijnen € 20

°°Vier- gangenmenu   : € 55           Aangepaste wijnen € 25