Brunch

Brunch 2019

 

Aanvang 12.00 uur

 Aperitief met een hapje.

Koud en Warm buffet 

 Gepocheerde zalm op lage temperatuur

 Gerookte zalm, heilbot en gerookte forel

 Paté van fazant en haas met dobbelsteentjes sauternes

 Tomaat gevuld met Grijze Noordzeegarnaal .

 Carpaccio van rund met parmezaan en rucola

 Vitello tonatto

 Gandaham met dennepitten

 ½ eitje gevuld

 Soepje volgens seizoen 

 Variatie aan gepocheerde en gebakken vis met een witte wijnsaus .

 Parelhoenfilet met een sausje van kriekenbier .

 Stoofpotje van Wild met raapjes

  Varkenshaas gemarineerd in rode wijn

 Rundersteak met bpepersaus

Gegratineerde aardappelen en kroketten.

Seizoensgroenten 

Dessertenbuffet .

Dessertenbuffet met mini taartjes

Koffie-Wijnen-bieren-frisdranken inbegrepen tot 17uur .

 

Gerechten kunnen wijzigen volgens seizoen.

09 PROGRAMMA 2019